Concept

Să te bucuri de intimitate și confort într-o locuință care-i doar a ta, acum, nu mai e un vis. Cu Start Apart ai soluția smart la o problemă care ți-a dat bătăi de cap ani în șir. Chiria nu mai e demult o opțiune pentru tine, dar un apartament în Ploiești te costă o avere – știm cum e și am găsit calea de mijloc.

Îți punem la dispoziție apartamente cu o camera și apartamente cu două camere la prețuri super avantajoase.

Gândite pentru tine, cel care crede cu tărie în zicala “less is more”, apartamentele Start Apart se pliază perfect pe stilul de viață minimalist și activ, în care experiențele contează mai mult decât orice bunuri materiale.

Pentru că ești mereu pe fugă, am avut grijă să alegem locații favorabile, ce oferă acces la cele mai importante mijloacele de transport.

Gândește-te doar la câte avantaje ai avea dacă ai renunța la chirie chiar azi! Cu banii pe care-i dai pe chirie în cinci ani, poți locui într-un apartament care-i al tău și ți-l permiți fără te îndatora pe viață. E o alegere inteligentă.

Este o investiție imobiliara pe termen lung!

.

Poate cel mai frumos lucru care vine la pachet cu un apartamet tip studio e faptul că-l poți amenaja cochet. Aerul boem al garsonierelor din marile orase ale lumii își face acum loc printre blocurile cenușii din Ploiești. Ce poate fi mai frumos decât bucuria care vine, la propriu, din lucrurile mici, pe care altfel le-ai trece cu vederea? În sfârșit, valorifici fiecare centimetru pătrat și, culmea, e pentru prima dată când simți un asemenea sentiment de libertate.

E timpul să-ți dai un start în viață cu investiții mici, ce zici?